ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣΟι πολύτιμοι συνεργάτες στο σημαντικό έργο μας

tophost logo

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Η φιλοξενία των ιστοσελίδων που κατασκευάζουμε, είναι θέμα φερεγγυότητας και υψηλού επιπέδου ασφαλείας. Σε αυτο το τομέα εμπιστευόμαστε τη Tophost που με ταχύτατους, ελληνικούς servers, και εξειδικευμένο προσωπικό εξυπηρετεί κάθε περιστατικό με ταχύτατη απόκριση και συνέπεια. Ο ορισμός extreme support, δεν ειναι σε καμία περίπτωση τυχαίος. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας, δουλεύουν με ζήλο κάθε αίτημα που προκύπτει, διατηρώντας τις υπηρεσίες τους σε επίπεδο ικανό να προβλέψει και να αντιμετωπίσει κάθε "αναποδιά".

rockettheme logo

Πρότυπα Θέματα

Η αμερικανική Rockettheme, είναι μία εταιρεία κορυφαία στο είδος της σε θέματα σχεδίασης και υλοποίησης δημιουργικών θεμάτων. Η υποστήριξή της σε επαγγελματίες του χώρου και η μεγάλη θεματολογία σε τουλάχιστον τρείς πλατφόρμες περιεχομένου joomla, wordpress και grav, την έχει αναδείξει παγκοσμίως σε μία πολύ επιτυχημένη εταιρεία του theme development & customization με εκατονταδες χιλιάδες πελάτες. Από την απλή σύλληψη, έως το τελικό σχέδιο πλήρως ανεπτυγμένο, η rockettheme αποδεικνύει την αξία της στο μέγιστο σε κάθε ένα έργο της. Η ίδια "πατάει" σε Gantry framework, και μάλιστα αποτελεί και μία απο τις επίσημες εταιρείες που το αναπτύσσουν.

geotrust

Πρωτόκολλα Ασφαλείας

Η Geotrust, είναι από τους μεγαλύτερους παρόχους πιστοποιητικών ασφαλείας. Στη BBLS χρησιμοποιούμε πρωτόκολλα ασφαλείας στις ιστοσελίδες που είναι αναγκαία η ασφάλεια των δεδομένων. Έτσι, οι επισκέπτες, στέλνουν από και πρός τη σελίδα δεδομένα τα οποία κρυπτογραφούνται με κλειδιά ασφαλείας. Θεωρούμε αυτό το βήμα αναγκαίο για τη διασφάλιση των επικοινωνιών, ιδιαίτερα όταν τα δεδομένα που αποστέλλονται είναι ευαίσθητα. Η κρυπτογράφηση γίνεται με αλγορίθμους κλειδιών έως 256-bit, και αυτό συμβάλλει στη προστασία από επιθέσεις ή κακόβουλες ενέργειες.
papaki

Καταχωρητής Ονομάτων

Συνεργαζόμαστε με το Papaki από το πρώτο κιόλας domain name που κατοχυρώσαμε πολλά χρόνια πριν. Το καλό όνομα, ο επαγγελματισμός και η σωστή εξυπηρέτηση από τη συγκεκριμένη υπηρεσία είναι κορυφαίου ειπέδου, ενώ η υποστήριξη τόσο online όσο και τηλεφωνικά, είναι πραγματικά απαράμιλλη. Η ευγένεια των εκπροσώπων και το επαγγελματικό προφίλ που έχουμε με τα χρόνια διαπιστώσει, καθιστά το Papaki έναν σημαντικό συνεργάτη στο έργο μας. Στον αντίποδα αυτής της συνεργασίας, δεν ειναι τυχαίο που η BBLS_Engineering αποτελεί expert συνεργάτη του Papaki ως σύσταση προς τους πελάτες του. Τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό και εργαζόμαστε σκληρά για να ανταποδίδουμε τη καλή συνεργασία μας.

 

Επιλέγουμε με προσοχή τους συνεργάτες μας

Κάθε μία από τις συνεργάτιδες εταιρείες ή freelancer επαγγελματίες, γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή και με ένα κοινό παρανομαστή: Το άρτιο αποτέλεσμα και τον ευχαριστημένο πελάτη μας.

Τι λένε οι πελάτες για εμάς

  • Πέτρος Αθανάσαινας

    Ευχαριστώ πολύ για την άριστη συνεργασία. Η ποιότητα και η αξιοπιστία των υπηρεσιών σας, αλλά και η άμεση ανταπόκριση και υποστήριξη προς εμένα και την εταιρεία μου, είναι ο βασικός πυλώνας μιας μακροχρόνιας συνεργασίας μεταξύ μας. Οι βασικοί άξονες που χαρακτηρίζουν τις υπηρεσίες που προσφέρετε, είναι η Τεχνογνωσία, η Ποιότητα, η Συνέπεια, οι Τιμές & η άρτια Υποστήριξη.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Δίνουμε το καλύτερο εαυτό μας για εσάς

Είμαστε διαθέσιμοι να συζητήσουμε την ιδέα σας και να σας κάνουμε προτάσεις για την υλοποίησή της.

Επικοινωνηστε μαζι μας